Mašinsko pranje podova, nameštaja, parketa

Home Usluge Mašinsko pranje

Mašinsko pranje

Sve vrste mašinskog pranja  - AR-Box

 

Tim Ar-Boxa je sastavljen tako da Vam može pružiti sve vrste mašinskog pranja na jednom mestu. U to spada i mašinsko pranje tvrdih podova kao i sve vrste dubinskog pranja mebla i štofova, kako za firme, velike i male, tako i za fizička lica. U saradnji sa našim partnerom General Cleaning d.o.o., obezbedili smo našim klijentima visoki kvalitet ove vrste usluga po najpristupačnijim cenama.

 

Mašinsko pranje tvrdih podloga

 

Pod terminom mašinsko pranje podrazumeva se pranje svih vrsta tvrdih podova:

 • parket
 • pločice
 • mermer
 • granit
 • teraco
 • kamen
 • Detaljno čišćenje svih površina
 • Višeslojno poliranje i dekontaminacija laka
 • Dezinfekcija

 

Mašinsko pranje podova tvrdih podloga

 

Održavanje hoblovanje lakiranje parketa

 

Što se tiče parketa, u ponudi je i usluga lakiranja parketa, hoblovanje ali i usluga keramičkog premaza za parket što omogućava dugotrajnu zaštitu za vaš parket i omogućava duži vek trajanja parketa bez dodatnog hoblovanja i lakiranja.

 

U sklopu ponude izdvajamo mašinsko ili ručno pranje staklenih površina, spoljnih i unutrasnjih. Ova vrsta usluge najčešće se koristi za čišćenje poslovnih i stambenih zgrada (objekata). Pranje staklenih površina poslovnih i stambenih zgrada vršimo do visine od dvadeset metara. Posedujemo svu neophodnu opremu kao i sertifikate neophodne za obavljanje ove delatnosti.

Pored mašinskog pranja staklenih povrsina i svih vrsta tvrdih podova, kontaktom našeg call centra možete se detaljno raspitati i o dubinskom - mašinskom pranju svog vrsta nameštaja :

 

Mašinsko pranje nameštaja

 

 • ugaonih garnitura
 • stolica od mebla i koze
 • fotelja
 • kauča i kreveta
 • tepiha

 

Masinsko pranje namestaja

 

Izuzetno je važno napomenuti da sva hemija kojom se tretiraju odredjeni delovi nameštaja kao i podovi poseduje svoje sertifikate koji garantuju sigurnost da hemija nije štetna po zdravlje i okolinu. Koristimo profesionalna, ekološka, antialergijska i antibakterijska originalna sredstva koja dezinfikuju vaš nameštaj i čuvaju vaše zdravlje.

Bez obzira da li Vam je mašinsko pranje potrebno za hale, magacinske prostore, kancelarije, stambene zgrade ili kuće budite uvereni da ćete dobiti izuzetno visoko kvalitetnu vrstu usluge po napristupačnijim cenama, kao što je slučaj i sa ostalim uslugama Ar-Boxa.

Za redovno održavanje prostora bilo poslovnog ili stambenog formira se specijalan popust u skladu sa brojem angažovanja na mesečnom nivou.

Mašine koje posedujemo su profesionalne mašine specijalno dizajnirane za ovu vrstu usluga. Poseduju posebdne dodatke za različite vrste podloga koje se tretiraju, što je izuzetno važno kako ne bi došlo do bilo kakvog oštećenja. Ljudi koji se bave ovom vrstom usluge su posebno obučeni radnici sa velikim iskustvom i velikom posvećenošću.

Ono što naše klijente naravno zanima je cena za ovakve vrste usluga. Sama cena može zavisiti od više faktora koji se definišu na samom početku. Cena mašinskog pranja podova može zavisiti od kvadrature, da li se mašinsko pranje podova obavlja posle gradjevinskih i molerskih radova. U koliko se tretiraju staklene površine da li se pranje obavlja sa zemlje ili sa visine,itd

Sve su ovo faktori koji se uzimaju u obzir prilikom formiranja cene. S'toga najpreciznije informacije možete dobiti kontakt telefonom naseg call centra koji Vam stoji na raspolaganju 24/7 čak i vikendom i praznicima. Usluge koje pruža Ar-Box možete poruciti na celoj teritoriji Srbije.

Pridružite se timu kojem su zadovoljni klijenti najveća motivacija.