Koliko košta selidba u Beogradu

Home Blog Koliko košta selidba u Beogradu?

Koliko košta selidba u Beogradu?

Koliko košta selidba u Beogradu - kako se odredjuje cena

 

Ovo je pitanje koje klijente naravno uvek prvo zanima. Iza nas su godine iskustva i rada, i ako smo nešto naučili, to je da se ama baš svaka selidba razlikuje od druge. Tako smo odlučili da svojim klijentima razjasnimo neke od nedoumica koje imaju.

Cenovnik - cenu selidbe - je samo delimično moguće sastaviti, zato je uvek najbolje uraditi procenu pozivom našeg  call centra  ili zakazati besplatnu procenu izlaskom na teren kada je u pitanju veća selidba. Zašto je to tako, potrudićemo se da u ovom tekstu odgovorimo svojim klijentima.

Na formiranje cene  selidbe ili transporta utiče dosta faktora, a mi ćemo spomenuti najvažnije.

 

TRANSPORT ROBE I NAMEŠTAJA

 

Cena transporta (samo prevoz), tu je situacija uvek jasna. Svako transportno vozilo ima svoju fixnu cenu za selidbe u centru grada, cenu za periferiju grada, kao i fixnu cenu po km van grada. Razlika je jedino u vozilu koje angažujete, ukoliko imate manje stvari ili robe za transport ili selidbu, naravno uzećete manje transportno vozilo i time smanjiti trošak. Tu se često naši klijenti zbune jer sami ne mogu proceniti koje vozilo je potrebno. Zato pri zakazivanju termina za selidbu, ukoliko date tačan popis stvari, naš tim će moći da proceni koje je vozilo potrebno za transport.

Za selidbu u samom centru grada (Beograda) neophodno je znatii ponešto o samom zakonu kretanja teretnih vozila ulicama grada. Tako je recimo potrebno informisati klijente da postoji zabrana kretanja teretnih vozila veća od 3,5T u samom centru grada. U tim slučajevima se angazuju manji kamioni do 3,5 T ili produžena kombi vozila koja su takodje ukupne mase nosivosti do 3,5T.To su sve informacije koje možete dobitipozivom našeg  call centra, gde pored same cene, možete dobti i detaljnu organizaciju same selidbe prilagodjenu Vašim potrebama.

 

NAJAM FIZICKIH RADNIKA U SELIDBI

 

Uz cenu vozila koje angažujete u ovom slučaju se dodaje cena fizičke radne snage(cena po radniku). Cena može biti formirana po satu, dnevnici ili obavjenom poslu. Takodje na cenu utiče broj radnika koji Vam je potreban, a taj faktor se odredjuje prema količini nameštaja ili robe koje je potrebno preseliti kao i potreban broj radnih sati da se posao realizuje. U firmi Ar-Boxradnu snagu možete angazovati i bez obaveze angažovanja naših vozila za selidbe i transport.

 

SPRATNOST I POSTOJANJE LIFTA ILI NE

 

Na cenu selidbe utiče i spratnost objekta koji se seli kao i postojanje lifta ili ne. Tako da cena selidba stana /kućeiz prizemlja, i recimo selidba stana sa 3. ili 4. sprata bez lifta, ne može biti ista.

Situacije se mogu razlikovati. Može se desiti da na jednoj adresi jeste sprat sa liftom a na drugoj adresi spratovi bez lifta. U većini slučajeva to je moguće kompenzovati na druge načine i formirati najpovoljniju cenu tako da ni jedna strana ne bude oštećena.

 

PRILAZ OBJEKTU

 

Prilaz objektu kao i osiguranje parking mesta je izuzetno važna stavka pri organizaciji selidbe ali i formiranju same cene. Složićete se da parking mesto neposredno ispred samog objekta znatno ubrzava sam proces selidbe ali takodje i olakšava radnicima sam posao realizacije. Što je parking bliže ulazu objekta, manje vremena je potrebno za utovar/istovar, samim tim je i cena usluge povoljnija.

 

Mi smo tu da svojim klijentima omogućimo najkvalitetnije usluge po najpristupačnijim cenama kompenzujući situacije i mogućnosti koje smo stekli godinama rada.

Za sva dodatna pitanja o cenama kao i organizaciji selidbe i transporta, najmu vozila i najmu fizičkih radnika, kao i drugih usluga, uvek se možete detaljno informisatipozivom našeg  call centra koji Vam stoji na raspolaganju 24/7.

 

Koliko košta selidba u Beogradu