Otkup namestaja i bele tehnike

Home Usluge Otkup namestaja i bele tehnike

Otkup namestaja i bele tehnike

Otkup Vašeg starog nameštaja i bele tehnike...

 

 

Pored mnogobrojnih usluga koje Ar-Box nudi, tu je otkup namestaja i bele tehnike. u Beogradu.

Cesto se susrecemo sa razno raznim problemom viska namestaja u selidbi ili se prosto opredelimo da svoj prostor oplemenimo drugacijim stilom zivota i radi te odluke  odlucujemo se za kupovinu novog namestaja. To su lepe promene kojima se radujemo,ali se onda susretnemo sa problemom "viska" samog namestaja.

Ponekad i nadjemo prijatelje ili rodjake kojima mozemo pokloniti neki komad namestaja,ali zasto poklanjati dobar namestaj u koliko mozete imati povratka dela novca za kupovinu novog namestaja?

Bilo koji komad namestaja da je u pitanju :

trosedi,dvosedi,fotelje,ugaone garniture,kuhinje,plakari ,radni stolovi, sporeti ,ves masine ,i ostala tehnika (pod uslovom da je ispravna u potpunosti),... mozete nas kontaktirati .Samo je vazno napomenuti da nameštaj bude u ispravnom stanju, bez velikih oštećenja koja menjaju i narusavaju osnovni izgled i namenu predmeta.

Po Vasem pozivu ,nasa ekipa ce izaci na teren i izvrsiti realnu procenu vrednosti i ponuditi Vam najrealniju cenu.  U koliko je potrebna demontaza izvesnog komada nametstaja radi lakseg iznosenja,nasa ekipa ce zavrsiti i taj deo posla o svom trosku.Izlazak na teren radi procene vrednosti namestaja je besplatan ,takodje transport namestaja je o nasem trosku tako da Vi nema potrbe da o tome razmisljate.

Pri sklapanju uspesnog dogovora ,naknada za namestaj koji od Vas kupujemo je na licu mesta.

Uslov za otkup namestaja je da namestaj nemoze biti stariji od pet godina,osim u slucaju otkupa stilskog namestaja.

Kontaktirajte nas call centar jos danas i informisite se o svim nedoumicama koje imate i zakazite svoju procenu jos danas.Procenu je takodje moguce izvrsiti i putem slanja slika na email ili Viber broj nase firme.

Uverite se zasto smo najpovoljniji u gradu.