Montaža i demontaža nameštaja za selidbu

Home Usluge Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža / demontaža nameštaja za selidbu

 

 

Vrlo cesto se u selidbama susrecemo sa problemima velikih komada namestaja koji zbog svojih gabaritnih dimenzija ,kao takvi ,ne mogu da se transportuju. Tada je jedino resenje demontaza namestaja . Demontaza i montaza namestaja je posao jednog stolara koji mora znati kako se ophoditi sa razlicitim materijalom samog namestaja.Iskustvo ovde dolazi do izrazaja .Pri svakoj demontazi i montazi u  transportu ,izuzetno se vodi racuna o zastiti samih delova kao i osiguravanju samog tereta unutar vozila kako bi se izbeglo bilo kakvo ostecenje i prljanje.  U timu Ar-Boxa mozete angazovati profesionalace koji godinama vrse demontazu i montazu namestaju u Beogradu.Iza nas stoje godine iskustva i sa sigurnoscu nam mozete prepustiti svoj posao.Bilo da je u pitanju demontaza  i montaza namestaja ili ugradnja kuhinja i bele tehnike zasigurno cete dobiti najprofesionalniju uslugu po najpovoljnijoj ceni.

 

Montaža i demontaža nameštaja za selidbu

 

Radimo demontazu i montazu nameštaja :

 

  • Kancelarijskog namestaja,
  • Radnih i trpezarijskih stolova,
  • singl i bracnih kreveta,kao i kreveta na sprat,
  • ugaonih garnitura kao i klik-klak lezajeva
  • demontaza i ugradnja kuhinje kao i montiranje kuhinjskih aparata
  • Dvokrilnih i trokrilnih kao i americkih plakara

 

Samu montazu i demontazu namestaja mozete naruciti i zasebno ,bez obaveze selidbe ili transporta stvari.Pored montaze i demontaze namestaja u selidbi stambenih prostora,veliko iskustvo imamo u montiranju i ugradnji kuhinja i kuhinjskih aparata za velike restorane,fast-food restorane kao i druge ugostiteljske objekte. Veliki broj novootvorenih restorana od strane stranih  investitore smo upravo mi obavili na obostrano zadovoljstvo.

Pored monterskih poslova radimo i prepravke i popravke odredjenih komada namestaja .

Nemorate se odricati svog namestaja zbog nepredvidjenih situacija i okolnosti,niti se izdavati nepotrebnom trosku.Bilo da je u pitanju deo koji se vremenom pohabao i potrebno ga je popraviti -zameniti , ili je neki komad namestaja potrebno korigovati ,nas tim ce svakako resiti ovaj problem.

Koliko smo se puta susreli sa problemom kuhinje cijia je radna ploca za nekoliko santimetara duza? Muci Vas ugaoni deo kuhinje koji ne odgovara "tom" zidu? Mozda americki plakar koji zbog nizeg plafona ne moze da se montira u novom stanu?

U mesto da kupujete nove komade namestaja ili trazite usluge stolara u radionicama za koje je takodje potrebno obezbediti transport,ili da bacate dobre komade namestaja zbog prostora u koji se ne moze uklopiti, u sklopu same selidbe mozete poruciti i ovu uslugu kod nas.  Slozicete se da popravka ili prepravka namestaja svakako nije mali posao koji bi bilo kome poverili.Vazno je da ljude koje angazujete znaju kako da se ovaj deo posla obavlja u skladu sa zeljama i potrebama klijenata..

Ne brinite,imamo dugogodisnje iskustvo u ovakvim poslovima i do sada smo uvek ispunjavali sva ocekivanja nasih klijenata. U dogovoru  i zahtevima sa Vama, resicemo problem na najefikasniji moguci nacin.Uz dobru organizaciju i neophodno iskustvo koje nas tim poseduje ,svaki problem je resiv.U nekim slucajevima kada niste planirali dodatne izdatke,ova varijanta resenja je zaista prihvatljiva.

Mozete nas kontaktirati pozivom na br i zakazati besplatnu procenu na terenu.Procenom nasih montera dobicete savet za najbolje moguce resenje kao i plan realizacije ,ali i vreme potrebno da se posao zavrsi.