Kutije materijal za selidbe

Home Usluge Kutije materijal za selidbe

Kutije materijal za selidbe

Kutije i materijali za pakovanje

 

Ono što je neizostavan deo u svakoj selidbi, bilo stambenog ili poslovnog prostora jeste materijal za pakovanje. Potrudili smo se da svojim klijentima obezbedimo sve vrste usluga na jednom mestu kako bi ih rasteretili dodatnog nasumičnog traganja po internetu i iscrpljujućeg telefoniranja da bi sve neophodno obezbedili pre početka selidbe.

 

Pozivom jednog broja telefona (call centar) možete organizovati:

 

  • selidbu pikapom,kombijem ili kamionom
  • unajmiti radnu snagu
  • angažovati stolare za demontažu i montažu
  • dostava kutija
  • dostava streč folije
  • dostava pucketave folije
  • dostava selotejp trake

 

Kutije za pakovanje - selidbu

 

Što se tice kutija za pakovanje, svojim klijentima smo obezbedili nove petoslojne kutije sa i bez ručki za nošenje. Petoslojne kutije za pakovanje visokog kvaliteta obezbediće i osiguraće transport vaših stvari bez lomljenja i iscepanih kutija što rezultira gubljenjem stvari. Petoslojne kutije možete poruciti u više dimenzija pozivom na broj call centra gde možete zakazati i druge usluge Ar-Boxa. Dostava kutija se uvek realizuje onoliko dana koliko Vam je potrebno pre same selidbe, kako bi ste mogli pakovanje stvari završiti pre same selidbe bez stresa i tenzije, a možete se odlučiti i da pakovanje stana prepustite profesionalnom timu Ar-Boxa. Sve neophodne informacije možete dobiti pozivom naseg (call centar).

 

Pucketava folija

 

Pucketava folija vrši izuzetno veliku ulogu u zaštiti različitih vrsta nameštaja, kao i staklenih površina. Pucketava folija je odličan izbor za zaštitu recimo staklenih vitrina koje se zbog osiguranja u transportu moraju dodatno zaštititi. Kako veći komadi nameštaja tako i sitni ukrasni predmeti od stakla, kristala ili keramike se štite pucketavom folijom. Pucketava folija se sastoji od vazdušastih mehurića između slojeva polietilenskog filma i može biti dvoslojna ili troslojna u zavisnosti od vaših potreba i predmeta koje je potrebno zaštititi. Pucketava folija je vodootporna, ne kida se i ima dobru toplotnu izolaciju, a pritom je ekološki prihvatljiva.

 

Streč folija

 

Najveća osobina Streč folije je izuzetno široka primena na tržištu .U široke primene je koriste kako pravna tako i fizička lica. Streč folija kao što sam naziv i kaže, poseduje rastegljivost ali u isto vreme i čvrstinu što omogućava lako uvijanje i zaštitu predmeta. Pored rastegljivosti strec folija odlično prijanja izmenju slojeva prilikom uvijanja i time omogućava samostalno "lepljenje" bez selotejp traka i drugih pomoćnih materijala za pakovanje. Pored toga, vodootporna je i ima visok nivo otpornosti kao i providnosti. Danas je najčešće korišćena ambalaža za pakovanje proizvoda prilikom transporta.

 

Selotejp trake

 

Selotejp trake su takodje neizostavni deo materijala za pakovanje i koliko god beznačajno izgledalo, pakovanje se svakako ne može zavrsiti bez njih. Kod selotejp traka je izuzetno važan sam lepak koji se fabrički nanosi na unutrašnji deo trake. Samim tim dolazite i sami do zaključka da postoje kvalitetni i manje kvalitetni selotejpi.  Za svoje klijente smo obezbedili selotejp trake visokog kvaliteta koje daju veliku sigurnost prilikom pakovanja i transporta svih vrsta ambalaža ali i kućnih i kancelarijskih namena.

 

Kutije materijal za selidbe

 

Ar-Box tim se zaista potrudio da svojim klijentima izadje u susret i obezbedi sve vrste usluga kao i sav materijal za pakovanje u selidbi na jednom mestu po najpristupačnijim cenama. Te ih time poštedi dodatnog traganja i stresa.

Sav materijal koji poručite pre same selidbe može Vam biti dostavljen onoliko dana pre selidbe koliko Vam je potrebno. Za sve detaljne informacije kontaktirajte naš call centar .