Prevoz kombijem beograd srbija

Home Prevoz Prevoz kombijem

Prevoz kombijem

KOMBI PREVOZ

 

 

Najtrazenije i najpopularnije vozilo, kojim se u danasnje vreme vrse selidbe i transport robe, kao i prevoz putnika  jeste kombi. Zbog samog oblika i dimenzija najlakse je provuci se njime uskim ulicama Beograda a daje mogucnost transporta vecoj kolicini namestaja ili robe, kao i transportu specijalnog tereta koji pikapom ili putnickim vozilom ne bi bilo moguce.

Kada pricamo o gabaritu kombija  ,slozicete se da je manji od kamiona,samim tim potrosnja vozila je manja, kao i cena usluge naravno. Opet, veliki utovarni deo u koji vrlo cesto se moze spakovati ceo omanji stan.

Moramo napomenuti da smo svojim klijentima obezbedili razlicite velicine kombi prevoza koji mogu iznajmiti u zavisnosti od svojih potreba.

 

Prevoz kombijem beograd srbija

 

Kombi usluge takodje cesto koriste i pravna lica. Nije im neophodno da imaju svoje kombi vozilo jer transport im je potreban tek ponekad.U mesto izdavanja vecem trosku u nabavci sopstvenog vozila, svoje obaveze mogu zavrsiti povremenim angazovanjem nasih usluga . Time su ustedeli na vremenu,trudu a i novcu. Takodje moramo napomenuti da smo za nase stalne klijente ,kojima su nase usluge redovno potrebne,spremili paket popusta i pogodnosti.

Bilo da je potrebna samo usluga transporta ili i angazovanje radne snage ,nas tim ce Vam izaci u susret sa najpovoljnijim cenama,ali i profesionalno odradjenim poslom.

Pri angazovanju selidbe namestaja potrebno je povesti racuna o dimenzijama samog kombija radi prilaza objektu.Neretko nasi klijenti koji imaju vecu kolicinu namestaja u selidbi , umesto kamionskog prevoza opredele se da angazuju dva kombi vozila zbog samog prilaza objekta koji se seli.Time krajnji iznos za placanje nije uvecan nasim klijentima.

U koliko niste sigurni koje vozilo da izaberete na osnovu kolicine stvari ,namestaja ili robe,ne brinite,pozivom naseg dispicera resicete i tu nedoumicu.Pri pozivu je potrebno dati tacne informacije o kolicini namestaja ili robe i nas iskusan tim znace kako da izracuna neophodnu velicinu vozila kao i najisplativiju za Vas.

 

Prevoz kombijem Beograd

Prevoz kombijem Vršimo na teritoriama Beograd, Srbija kao i Inostranstva po najpovoljnijim cenama.

Uslugu selidbe uvek mozete dobiti pozivom na broj našeg  call centara , video pozivom na Viber ili zakazati izlaskom na teren. Pri zakazivanju naloga neophodno je ostaviti sledece informacije :

 

  • Adresa utovara i istovara
  • Spratnost i postojanje lifta ili ne
  • Da li je potrebna radna snaga ili samo prevoz
  • Popis stvari koje transportujete
  • Odredjivanje vozila koje Vam je potrebno

 

Prevoz selidba kombijem beograd srbija

 

O kombiju

 

Karakteristike kombi vozila su da se u zavisnocti od konstrukcije može koristiti za prevoz putnika ili tereta.Po vrsti tovarnog prostora se mogu deliti na zatvorene i otvorene. Nasa firma koristi zatvorene kombije sa tovarnim prostorom kako bi zastitili Vasu robu.

Istovar i utovar iz kombi vozila je mnogo lakši nego iz kamiona velikih gabarite. I pored toga naš savet je da posao utovara - istovara pri selenju prepustite našim profesionalcima kako ne bi došlo do oštećenja Vaših stvari.

 

 

Selidba kombi vozilima Beograd

 

AR Box vam nudi kombi prevoz robe, stvari, nameštaja u sigurnim i teh. ispravnim vozilima. U našim kombi vozilima se lako prevozi nameštaj, bela tehnika, građevinska oprema, muzička oprema, poslovna oprema...

Ukoliko Nam ukažete Vaše poverenje i prepustite Vašu selidbu našoj firmi, nas tim ce biti na visini zadatka i u potpunosti opravdati Vase poverenje.