Molerski gipsani radovi

Home Usluge Molerski i gipsani radovi

Molerski i gipsani radovi

Molerski i gipsani radovi u Vašem stanu, kući, poslovnom prostoru

 

 

Pri svakoj selidbi neophodno je okreciti stan ili kucu,bilo da se iseljavate ili useljavate.Pored pakovanja stvari,sto je mukotrpan i izuzetno obiman posao, morate traziti i radnu snagu za utovar - istovar stvari i namestaja,kao i vozilo za selidbu. Pored svih ovih obaveza potrebno je i krecenje objekta. Slozicete se da je ovo zaista velik i iscrpljujuci posao,pogotovo ako ste sami u ovom problemu.

Vodjeni idejom da nasim klijentima maximalno izadjemo u susret i rasteretimo ih obaveza i stresa,pazljivo smo birali zaposlene i pravili timove kako bi klijentima ponudili usluge iz svakog domena posla. Pored same selidbe,demontaze i montaze ,zastite namestaja ,kao i transporta ,od sada u Ar-Box -u mozete poruciti i uslugu krecenja kao i usluge iz domena gipsanih radova, po vrlo pristupacnim cenama.

Zasto da zovete vise firmi kako bi ste angazovali radnike iz razlicitih vrsta delatnosti i zanata kada na jednom mestu mozete dobiti sve usluge vezane za stambeni ili poslovni prostor.

Najcesci molerski radovi za koji se nasi klijenti opredeljuju jeste higijensko krecenje u belo koje je neophodno organizovati bar jednom godisnje.Tu su i oni nasi klijenti koji se odvaze, i ukazu nam poverenje da svoj stambeni prostor osveze nekom promenom i odluce se za neku od popularnih molerskih tehnika koje zaista svojim izgledom oplemenjuju prostor .

 

Molerski i gipsani radovi

 

Ovde cemo nabrojati samo neke tehnike molerskih radova za koje mozete u Galeriji proveriti same slike:

  • Sahara tehnika sencenja
  • Ottocento tehnika
  • Imitacija kamena
  • Antika
  • Swahili dekorativna tehnika
  • Zid sa sljokicama

 

Bilo da je prostor potrebno osveziti higijenskim krecenjem u belo ili se odvazite za neku od dekorativnih molerskih radova ,u potpunosti cemo realizovati Vasu ideju po pristupacnim cenama.

Zaboravite na mukotrpno pomeranje namestaja,nekvalitetne boje ,iskapane boje po podu i nemilosrdno ribanje satima.Zakazite svoju besplatnu procenu i sav ostali rad prepustite profesionalcima sa iskustvom koji ce u potpunosti opravdati poverenje koje ste ukazali.

Tu su naravno i neki od gipsanih radova koje mozemo ponuditi. Najtrazenije usluge iz domena gipsanih radova su izrade pregradnih zidova kao i iizvodjenje spustenih plafona.

 

 

IZVODJENJE PREGRADNIH ZIDOVA :

 

Pregradni zid daje znacajnu prednost u odnosu na klasičnu gradnju. Korišćenjem gipsanih montažnih zidova postižemo uštedu u vremenu i novcu. Medjuprostor u pregradama gipsanih zidova pokazao se kao idealan za postavljanje izolacija (toplotna,zvučna) i instalacija (sanitarnih, elektricnih).Najveća zabluda danas kod većine neupućenih ljudi jeste da se kroz gipsane zidove prenosi zvuk ili da ne može da se okači slika ili neki drugi teži element. To je u stvari zabluda! Kao prvo, ukoliko se pregradni zidovi dobro izvedu mogu da nose i teže viseće elemente kao što su police, masivna ogledala i slično.

 

 

IZVODJENJE SPUSTENIH PLAFONA

 

Klime,lukovi,kaskade,ugradjene svetiljke ... Ovo su samo neki od elemenata zbog kojih bi zeleli gipsane plafone u nasim domovima. Jedini preduslov da bi se ovi radovi izveli ,jeste dovoljna visina tavanice. Ali da mi ne bi nasiroko pricali o ovome,prosto cemo slike nasih radova postaviti u nasoj galeriji ,a Vama ako se nas rad dopada samo nas kontaktirajte u vezi svih pitanja i nedoumica.

Usluge iz domena molerskih i gipsanih radova mozete naruciti i odvojeno bez obaveze selidbi ili transporta robe.

Konacna cena se formira prvenstveno prema kvadraturi,lokaciji objekta kao i drugim faktorima u odredjenom slucaju. Za ovakve vrste usluge je najbolje uraditi besplatnu procenu izlaskom nase ekipe na teren.

Tim je sastavljen tako da pokriva najveci deo potreba samog preseljenja i transporta.Iz skoro svake oblasti imamo iskusne majstore i zanatlije iza kojih stoje godine iskustva.