Pakovanje stvari nameštaja selidba

Home Usluge Pakovanje stvari nameštaja

Pakovanje stvari nameštaja

Usluga pakovanja stvari i nameštaja u kutije

 

 

Jos jedna od usluga koje izdvajamo u sklopu nase organizacije jeste i pakovanje stvari u samoj selidbi.Bilo da je u pitanju pakovanje stambenog ili poslovnog prostora,nasi klijenti mogu poruciti ovu uslugu i to sa nasim materijalom.

Ako govorimo realno, najveci kosmar svake selidbe jeste upravo pakovanje ,bilo stana ili poslovnog prostora.Svi drugi segmenti selidbe nekako lakse i brze idu od samih priprema, odnosno pakovanja stvari. Za pakovanje stana ,kuce ili poslovnog prostora neophodna je dobra organizacija ali je takodje neophodno izdvojiti i dosta vremena. Pored svih obaveza koje imate na poslu,skoli,kuci ili oko dece ,potrebno je jos da se gnjavite sa tim gde da nadjete kutije,kako da ih donesete kuci, razvrstati sta ne zelite, a sta zelite da zadrzite , kako zastititi lomljive stvari,i sto je najgore ,sate i sate provesti u tom dosadnom poslu.

 

Usluga pakovanja stvari i nameštaja u kutije

 

Nekada usluge pakovanja u selidbi nisu ni postojale,pa pripadnice lepseg pola taj deo posla nikako nisu mogle da izbegnu.Danas je ovo jedna veoma popularna usluga koju sve cesce klijenti rado porucuju. Selidbe zaista vise ne moraju biti nocna mora. Dozvolite sebi da uzivate u promenama koje unosite u svoj zivot menjajuci svoju zivotnu okolinu sa svojom porodicom. Dopustite sebi da te promene koje se desavaju gledate pred sobom sa osmehom na licu. Svoj "teret" prepustite onima koji ce sa zadovoljstvom taj posao obaviti za Vas.

Ne maltretirajte se .Angazovanjem naseg tima za ovu uslugu resili ste se skoro najveceg posla koji Vas je cekao,izmedju ostalog ste obezbedili sav potreban materijal za pakovanje .Od kartonskih kutija ,preko puc-puc i strec folije,pa sve do papira za pakovanje i lepljive trake. Nemorate juriti sav ovaj materijal i dodatno se izdavati nepotrebnim troskovima.

Za ovu vrstu usluge smo ipak obucili pripadnice lepseg pola,i zaista nismo pogresili.Zene su u ovakvim poslovima ipak spretnije i iskusnije. Vase stvari ce se pazljivo i organizovano spakovati,pritom ce svaka kutija biti posebno obelezena kako bi ste se sto lakse i brze raspakovali. Sva staklarija kao i osetljivi predmeti bice maximalno zasticeni a garderoba kategorisana i popakovana u obelezenim kutijama.

Tu je naravno i pakovanje poslovnog prostora za koje je takodje potrebna organizovanost i iskustvo.Neophodno je povesti racuna pri pakovanju i slaganju dokumentacije kako se dokumenta ne bi izmesala.Odeljak po odeljak je potrebno pakovati u kutije odgovarajuce velicine i propisno ih obelezavati.Naravno i o drugim stvarima kao i o elektronici treba povesti racuna da se zastite i propisno upakuju u kutije,a nasi momci ce pazljivo obaviti dalji transport.

 

Cena pakovanja stvari za selidbu moze zavisiti od:

 

  • kolicine stvari koje je potrebno spakovati
  • kolicine materijala za pakovanje
  • potrebno vreme za obavljanje posla

 

Za uslugu pakovanja je neophodna procena na licu mesta kako bi se odredila kolicina materijala za pakovanje ali i odredilo potrebno vreme da se posao obavi.Procenu mozete zakazati izlaskom nase ekipe na teren ili se mozete konsultovati sa nasim agentom u call centru.

Strucan tim Ar-Boxa Vam stoji na raspolaganju 24/7 na celoj teritoriji Srbije. Pridruzite se timu kojem su zadovoljni klijenti najveca motivacija.

 

 

Pakovanje stvari nameštaja selidba