Pakovanje i selidbe Beograd Srbija

Home Blog Pakovanje i selidbe

Pakovanje i selidbe

Pakovanje - selidbe 

 

 

Usluga pakovanja u selidbi je vrlo čest zahtev naših klijenata, kako za fizička tako i pravna lica. Pakovanje u selidbi spada u same pripreme za selidbu, što našim klijentima predstavlja najiscrpljujući deo posla. Pored vremena koji nasi klijenti moraju da izdvoje za samo pakovanje, tu nailaze i na problem nabavke materijala za pakovanje. Najveći problem predstavljaju same kutije :

Gde ih pronaći?

Da li se mogu dostaviti par dana pre selidbe?

Koja je realna cena istih?

Neretko , ljudi iz neznanja mogu izdvojiti čak i duplo veću cenu od realne, samo zato što su pitali na pogrešnom mestu. Materijal za pakovanje je potrošan material za koji svakako ne treba biti potrošen silan novac.

Ova tema dolazi do izražaja kada je u pitanju pakovanje pravnih lica i arhiva, gde je potrebna količina kutija poprilično velika, čak i mala razlika u ceni, na takvu poruzbinu,  predstavlja pozamašan iznos novca.

Mi Vam preporučujemo da se sa ovim stvarima ne zamarate i svoje poverenje ukažete ljudima iza kojih stoje godine iskustva i rada. Timu koji će ovaj deo posla obaviti za Vas poštujuci sve Vaše potrebe, kao i dogovor koji ste sklopili pre početka same selidbe.

A Vi? Pa Vi se možete opustiti  i bezbrižno sačekati da se posao realizuje u potpunosti na obostrano zadovoljstvo.

Angažovanjem tima Ar-Boxa za uslugu pakovanja u selidbi dobijate specijalno obučena lica koji će se maximalno posvetiti kako pakovanju tako i samoj zaštiti Vaših stvari i arhiva u selidbi. Koji će znati kako i na koji način da osiguraju teret unutar vozila kako ne bi došlo do bilo kakvih oštećenja,  pa čak i ako su stvari spakovane u kutijama. Pri pažljivom pakovanju i dodatnoj zaštiti, osigurava se siguran transport bez ikakvih oštećenja. Sve Vaše stvari koje je potrebno preseliti, biće spakovane u posebno obeležene kutije kako bi svojim klijentima obezbzbedili što lakše i brže raspakivanje bez gubljenja istih.

Pakeri Ar-Boxa zaista poseduju veliko iskustvo u pakovanju kancelarijskog inventara kao i same arhive. Najveće pakovanje arhive koju je naša agencija radila,  jeste arhiva drzavne firme koja je brojala 1,200 komada spakovanih velikih kuija, koju je naš tim realizovao za samo četiri radna dana. Saradnja je realizovana na obostrano zadovoljstvo bez i jednog jedinog izgubljenog dokumenta.

 

Pakovanje i selidbe

 

Poručivanjem usluge pakovanja u selidbi u našoj agenciji obezbedjujete pored same usluge, takodje i sav material za pakovanje ali i zaštitu.

U to spada:

- kutije

- selotejp trake

- streč folije

- pucketava folija

 

KUTIJE koje možete poručiti u našoj agenciji razlikuju se po veličini i debljini, isto kao i same potrebe naših klijenata. O tome kakva kutija Vam je potrebna, koje veličine i koje debljine odlučujete Vi sami, a u koliko Vam bude trebala pomoć, uvek se možete konsultovati sa stručnim timom Ar-Boxa i dobiti sve neophodne informacije.

STREČ FOLIJA se najčešće koristi za zaštitu stilskog i nameštaja visokog sjaja, kao i svih drugih predmeta kako bi se izbegla bilo kakva oštećenja pri transportu.

PUCKETAVA FOLIJA je neizostavni deo kada govorimo o zaštiti staklenih površina kao i svih drugih lomljivih materijala. Izuzetno veliku ulogu takodje ima u zaštiti svih vrsta elektronskih uredjaja kao IT opreme u firmama.

Spoj profesionalne i povoljne usluge je razlog zbog koga se ova agencija izdvaja i uspešno održava na tržištu pored izuzetno velike konkurencije.