Selidba stvari Beograd

Home Selidbe Selidba Beograd

Selidba Beograd

Selidbe u Beogradu

 

 

Beograd je grad sa dva miliona stanovnika .Brz tempo zivota zna da bude izuzetno stresan i iscrpljujuc.U gradu sa tolikim brojem ljudi ,selidbe su cesta potreba .Kljucna stvar uspesno organizovane selidbe u Beogradu je KOME CETE UKAZATI POVERENJE da obavi ovaj posao za Vas.Tim koji angazujete mora imati iskustva iza sebe i znati kako da organizuje selidbu ali i kako da reaguje u razlicitim situacijama

 • Da li je ptrebna demontaza i montaza namestaja
 • Kakav je prilaz objektu,
 • Da li su stepenice dovoljno siroke,
 • Kako zastititi namestaj ,
 • Kako osigurati sam teret unutar vozila,
 • Koliko je radnika potrebno da se posao uspesno i brzo obavi,...

 

To su samo neki od preduslova sigurne i uspesno obavljene selidbe.

Dodatnu glavobolju zadaju i same pripreme za selidbu : Gde naci kutije za pakovanje? Kako da spakujem lomljive stvari? Sta sa starim kaucem koji ne zelim da prenosim? Gde da nadjem materijal za zastitu,...

Opustite se .Svojim klijentima smo obezbedili sve vrste usluga na jednom mestu.Ovu organizaciju i sprovodjenje Vaseg plana u delo prepustite timu iza kojih stoje godine iskustva na terenu , a Vi ? Pa Vi uzivajte u promenama koje unosite u svoj zivot.

Bilo da je selidba u Beogradu,okolini Beograda ili selidba na nekoj teritoriji Srbije ,Vase je samo da nas kontaktirate ,date neophodne informacije a nase je da organizujemo ceo transport i damo Vam najpovoljniju ponudu.

U koliko zelite da pre samog preseljenja neko ipak pogleda Vas prostor i namestaj potreban za selidbu ,mozete zakazati i besplatnu procenu na terenu. Strucan tim ce izaci na procenu i pruziti Vam sve neophodne informacije koje su Vam potrebne za dalju realizaciju  same selidbe.

 

Selidbe u Beogradu

 

 

Princip rada AR Box selidbe

 

 • Besplatna procena selidbe – Ukoliko imate mnogo stvari, potrbno je vise voznji, veci broj radnika... Najbolje je da nasi zaposleni izadju na teren i urade procenu koliko će Vaša selidba koštati.
 • Priprema stvari pakovanje - U većini slučajeva potrebno je stvari profesionalno upakovati kako ne bi došlo do oštećenja istih.
 • Utovar – Naši radnici će izneti iz stana, kuće ili poslovnog prostora Vaše stvari, robu, nameštaj... i planski spakovati u izabrano votilo.
 • Transport – Iskusni vozači će pažljivo prevesti vašu robu do mesta za istovar, 
 • Istovar – Stvari se oprezno iznose iz izabranog vozila i unose u prostorije. Tu naš posao selidbe nije gotov, sve stvari, namestaj.... se postavljaju na pozicije koje Vi želite.

 

AR BOX Vam nudi kopletnu uslugu pakovanja, rasklapanja - sklapanja nameštaja, transporta, selidbe svih vrsta stambenih, poslovnih prostora, na teritoriji Beograda Srbije i inostranstva.

Posedujemo ogoromno iskustvo kako malih selidbi (samo lične stvari, preseljaj studenata, samaca...), tako i kompleksnog preseljenja velikih stanova, kuća poslovnih prostora, mašina....

 

Selidba Beograd