Kamionski prevoz beograd srbija

Home Prevoz Kamionski prevoz

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz u Beograd, Srbiji, inostranstvu

 

 

Kamionski prevoz je najpogodniji za medjunarodne i medjugradske selidbe ,kao i za selidbu inventara vecih firmi.Takodje je pogodan za transport robe i namestaja koji se transportuju iz inostranstva u kontejnerima kao i mašine većih gabarita.

Vazno je znati koga angazovati za ovakav posao.Samo vozilo je tek pola posla.Morate znati da ste angazovali tim koji ce znati da osigura teret u kamionu i maximalno ga zastititi od eventualnih nezgoda. Cvrste stranice koji nasi  kamioni poseduju imaju veliku ulogu u tome.

Naravno,potrebe se razlikuju kao i poslove koje je potrebno obaviti.Potrudili smo se da za nase klijente uvek budemo na visini zadatka i pruzimo im usluge koje su im potrebne.

 

Vrste kamiona koje mozemo ponuditi za Vašu selidnu u Beogradu, Srbiji, inostranstvu:

 

  • Kamion 3,5T
  • Kamion 3,5T sa hidraulicnom dizalicom - rampom
  • Kamion 5,5T
  • Kamion 10 T

 

Na raspolaganju imamo i vozila drugih velicina,vecih ili manjih, u zavisnosti od potrebe.Za dodatne informacije je neophodno da se informisete pozovom naseg dispecera.

Kamion nosivosti do 3,5 T je pogodan za selidbe od prilike stanova do 50m2.Pogodan je za izvesne gradske selidbe, gde se parking za njega moze obezbediti.

Kamionsko vozilo sa hidraulicnom rampom izuzetno je pogodan za transport gabaritnih masina ili specijalnog tereta zato sto resava sam problem utovara.Naravno,pored hidraulicne dizalice ,posedujemo svu neophodnu opremu kako bi se posao obavio sto bolje i sigurnije.Ipak je vazno istaknuti da je iskustvo tima koji ovaj posao obavlja od presudnog znacaja.

Veci kamionski prevoz nosivosti od 5T i vise ,sa cvrstim stranicama dodatno obezbedjuju teret koji se transportuje.Idealno je resenje za medjugradske selidbe vecih stanova i firmi zato sto obezbedjuje transport u jednoj turi.

Imajte na umu zimski period kada je stanje na putevima otezano i Vas kamionski prevoz zakazite ranije.Rezervaciju je neophodno zakazati  makar dva dana ranije,pogotovu ako su duze relacije u pitanju.

Na jednu manju kamionsku selidbu obicno idu cetiri radnika,a po potrebi i vise.U koliko imate svoju radnu snagu,mozete zakazati i samo transport.Kamionski prevoz ne sluzi samo za selidbe ,pogodan je takodje za transport raznog gradjevinskog materijala,gabaritnih stvari ali i transport pravnim licima.

 

Selidba Kamionom

 

Cena kamionskog prevoza se naplacuje po kilometru i zavisi od vise faktora:

 

  • Vrste kamionskog vozila koje iznajmljujete
  • Udaljenosti utovarne i istovarne adrese,
  • Prilazi objektu na kojima se vrsi utovar-istovar
  • Iznajmljivanje radne snage ili ne,
  • Spratnost na utovarnoj - istovarnoj adresi kao i postojanje lifta ili ne

 

Ovo su neophodne informacije koje je potrebno dati sa Vase strane pri samom zakazivanju ,a nas dispicer ce transport organizovati na najbolji moguci nacin.Odabir najbolje i najkrace marsute prepustite nama kao i svu organizaciju tokom samog transporta. U koliko niste sigurni koja velicina kamiona Vam je potrebna,ne brinite, u razgovoru sa nasim dispicerem ,sto je moguce detaljnije opisite tovar koji trebate da transportujete i mi cemo znati koliko veliko vozilo Vam je neophodno. U koliko ipak zelite da neko strucan izadje na teren i uradi besplatnu procenu,u razgovoru sa dispicarem samo zakazite termin koji Vama odgovara.

Nasim klijentima u toku transporta ili selidbe nudimo mogucnost i prevoza vozilom koje je iznajmljeno, Time Vam dajemo mogucnost da sa nasim timom podjete na istovarnu adresu i u potpunosti ispratite ceo proces utovara i istovara tereta.

 

Kamionski prevoz Beograd Srbija AR Box