Selidbe Mirijevo - Beograd

Home Blog Selidbe Mirijevo

Selidbe Mirijevo

Selidbe u Mirijevo

 

Mirijevo, naselje udaljeno samo par kilometara od centra Beograda postaje sve češći izbor stanovanja mladih parova koji započinju svoj porodični zivot. Kada je u pitanju selidba iz Beograda, mnogima je selidba u Mirjevo prvi izbor. Osnovne prednosti života u ovom naselju su što je od najužeg centra grada udaljen samo 7 km, a opet je uspeo da sačuva sve lepote periferije, koje uključuju i niže cene nekretnina.Iz tog razloga,svakog meseca, sagradi se nova zgrada ili stambeni kompleks, tako da ne iznenađuje činjenica što Mirijevci svakodnevno dobijaju nove komšije. Samim tim, tim Ar-Boxa često posećuje ovaj kraj pružajući mnogobrojne usluge svojim komsijama.

 

Usluge su razne kao i potrebe samih klijenata :

 

  • Pikap selidbe u Mirjevu
  • Kombi selidbe u Mirjevu
  • Kamionske selidbe u Mirjevu
  • Demontaza i montaza namestaja
  • Dostava materijala za pakovanje
  • Pakovanje stvari u selidbi
  • Molerski i gipsani radovi
  • Masinsko pranje

 

Selidbe Mirjevo

 

Mirjevski kompleksi su uredjeni visokim soliterima što timu Ar-Boxa ne predstavlja problem u spratnosti jer su skoro sve zgrade uredjene putničkim ali i terertnim liftovima. To znatno olakšava posao selidbe i nama daje mogućnost da svojim komšijama obezbedimo selidbu po daleko povoljnijim cenama. Pored prostranih liftova Mirijevo poseduje i velika parking mesta što kamionskim i kombi vozilima omogućava nesmetan rad na terenu. Pored toga samo Mirijevo nije prva zona što nije slučaj sa samim centrom grada koji otežava ili u potpunosti zabranjuje zadržavanje teretnih i transportnih vozila.

 

Pikap selidbe Mirijevo

 

Brojne uradjene selidbe pikapom na teritoriji Mirjeva su više isplative ukoliko imate manju količinu džakova ili kutija za transport, ili recimo prenošenje bele tehnike. Pikap prevoz je takodje pogodan za selidbe studenata koji nemaju mnogo stvari a za koje smo pripremili posebne pogodnosti.

 

Kombi selidbe Mirijevo

 

Kombi selidbe na teritoriji Mirjeva je česta potreba naših klijenata, kako pravnih tako i fizičkih lica. Kao što smo i napomenuli parking mesta i zgrade koje poseduju liftove nama u značajnoj meri olakšava posao, tako da smo i mi sami u mogućnosti da svojim klijentima izadjemo u susret sa vrlo povoljnim cenama.

 

Demontaža i montaža nameštaja

 

Demontaža i montaža u selidbi je vrlo česta potreba. Kada se susretnete sa nekim komadom nameštaja koji zbog svojih gabarita ne može biti transportovan kao takav demontaža i montaža je neizostavan posao u selidbi. Dobro uigran tim Ar-Boxa su odlično obučeni ljudi iza kojih stoje godine iskustva i ovaj deo posla će završiti bez ikakvih problema opravdavajući poverenje koje ste im ukazali.

 

Materijal za pakovanje

 

Potrudili smo se da svojim klijentima izadjemo maximalno u susret i obezbedimo sve vrste usluga na jednom mestu, tako i materijal za pakovanje. Pored kutija koje možete poručiti pozivom naseg  call centra, u Ar-Boxu možete poručiti streč i pucketavu foliju kao i selotejp trake koje su neizostavni deo pakovanja pre same selidbe. Materijal za pakovanje Vam može biti isporucen na adresu onoliko dana pre selidbe koliko Vam je potrebno.

 

Pakovanje stvari

 

U koliko Vam je pakovanje u selidbi naporan posao za koji nemate vremena ili jednostavno želite da se rasteretite, pakovanje Vašeg doma ili kancelarijskog prostora možete prepustiti ljudima koji su obučeni za tu vrstu posla. Vodeći računa o Vašim vrednostima, tim Ar-Boxa će sve predmete zaštititi i upakovati u posebno obeležene kutije čime će Vam znatno olakšati ali i ubrzati sam proces raspakivanja.

 

Kompletan cenivnik naših usluga možete videti ovde

Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centar.