Generalno dubinsko čišćenje stanova

Home Usluge Generalno čišćenje

Generalno čišćenje

Generalno čišćenje stanova, kuća, posl. prostora

 

 

U mesto da se vi maltretirate sa generalnim ciscenjem stana ili kuce iz koje izlazite ili ulazite,u Ar-Boxu mozete naruciti i ovu uslugu i time ustedeti i sebe i svoje vreme.

U generalno ciscenje stanova podrazumeva se :

 

  • Pranje prozora,
  • kuhinjskih elemenata,
  • zidnih plocica,
  • podova,
  • kupatila ,
  • terasa,
  • i drugh neophodnih radova.

 

Generalno dubinsko čišćenje stanova

 

Za razliku od ostalih usluga koje obavljaju muskarci,i za ovu uslugu kao i uslugu pakovanja u selidbi, takodje ismo zabrali pripadnice lepseg pola.Kako zbog samog iskustva tako i pedantnosti.  Nase clanice Ar-Boxa vrlo detaljno i pedanto ce obaviti ovaj posao za Vas.

AR-BOX Vam nudi i usluge dubinskog ciscenja podova ali i namestaja i ostalog enterijera kako za domacinstva tako i za lokale.

Dubinsko pranje nije isto sto i obicno ciscenje.Za razliku od obicnog pranja i usisavanja, dubinsko ciscenje se radi specijalnim masinama sa razlicitim dodatcima u zavisnosti od materijala poda ili ostalog enterijera koji se tretira u lokalu ili stambenom prostoru.

 Dubinsko pranje je u stvari mašinskog pranje vaseg namestaja,mebla i stofova,ali se tretiraju i razne vrste podova.Sa masinskim pranjem mebla, sredstvo za pranje dopire i do pet centimetara u dubinu, a zatim se specijalnim usisivacima izvlaci iz meterijala.Da li ste ikada probali da svoj namestaj od mebla operete obicnom cetkom i hemijom? Znamo da ste vrlo brzo odustali. Bez adekvatnih masina necete uspeti dauradite ni 20% posla ,ali uspecete da se toliko umorite da ce Vam lakse biti da svoj namestaj bacite, a unesete novi.

Nema potrebe za tim. Kontaktirajte nas i jos danas zavrsite posao oko prolecnog ili jesenjeg sredjivanja.

Kada pricamo o dubinskom ciscenju ,takodje Vam mozemo ponuditi i masinsko pranje podova ,zidnih plocica i drugih povrsina. Za ovu vrstu usluge se najcesce opredeljuju preduzetnici.

Do sada smo usluge masinskog pranja najcesce radili u restoranskim objektima, kaficima, fast-food objektima,kancelarijskim prostorima,i drugim.

Prljavstina,prasina,tvrdokorne i masne fleke na razlicitim podnim povrsinama je nemoguce ocistiti bez specijalnih masina koje ce brzo i lako tretiranu povrsinu ocistiti i vratiti joj sjaj i blistavost.Proces je brz i efikasan.

Cene masinskog pranja namestaja zavisi od komada namestaja koji je potrebno tretirati.

Cena masinskog pranja podnih povrsina i zidnih plocica se formira po m2

Ar-Box ,zeleci da nasim stalnim klijentima  izadju u susret i olaksaju svakodnevnu trku sa poslom i konkurencijom,obezbedi pakete popusta i pogodnosti koje mogu uzivati na mesecnom nivou. Paketi su namenjeni prvenstveno preduzetnicima ali i svima onima kojima je potrebna redovna usluga.

O svim detaljima kao i o cenama ovih usluga,kao i uslovima besplatne procene, mozete se informisati putem naseg call centra pozivom na broj ili nam poslati svoj zahtev na email. Potrudicemo se da Vasem zahtevu odgovorimo u najkracem mogucem roku.

Sve na jednom mestu.Ar-Box je tu za Vas 24h dnevno,sedam dana u nedelji.