Transport pikapom malim vozilima

Home Prevoz Transport pikapom

Transport pikapom

Transport pikapom na celoj teritoriji Srbije

 

 

Imate manji komad namestaja,belu tehniku ili samo licne stvari koje je potrebno da transportujete?Kombi vozilo Vam zasigurno ne  treba ,a gepek vaseg putnickog vozila je prosto mali. Idealno transportno vozilo koje ce resiti ovaj problem jeste pikap.Utovarni deo u kojem je moguce transportovati teret do 500 kg tezine je idealno resenje za ovako male transportne akcije . Bilo da je iznajmljivanje samo pikap vozila ili su Vam potrebni i radnici, svakako je najjeftinija varijanta kojom ce te resiti svoj mali "problem".

 

Transport pikapom na celoj teritoriji Srbije

 

Dimenzije tovarnog dela pikap vozila su :

 

  • Visina - 1,26 m
  • Sirina -1,26 m
  • Duzina - 2,10 m

 

Gradske guzve,nepregledne kolone u spicama zaista znaju da iritiraju i oduzmu dosta vremena. Vozila kao sto su kombiji i kamioni jako tesko uspevaju da se probiju kroz guzve ,odnosno ,treba im zaista dosta vise vremena i vrlo cesto biraju alternativne puteve.Pikap je vozilo koje se najbolje moze snaci u gradskim guzvama i uskim ulicama Beograda.Zbog svoje velicine ,mali je potrosac,tako da cete zasigurno imati znacajnu ustedu kako na vremenu tako i troskovima.

Transport pikapom malim vozilima najcesce koriste studenti,starija lica ali i sugradjani koji ne poseduju svoje vozilo.

Zeleci da izadjemo u susret i olaksamo nasim studentima,posebne pakete pogodnosti smo pripremili za studenske selidbe u Beogradu sa i bez radne snage.

Kako za fizicka lica ,pikap prevoz je pogodan i za transport robe za firme. Cesto je potrebno hitno prebaciti manju kolicinu robe sa jedne lokacije na drugu bez vecih izdataka.Bilo da je situacija urgentna i zahteva hitan transport ili da se radi o  redovnom transportu za koji mozete rezervisati svoj stalan termin ,budite sigurni da cete svoju uslugu uvek dobiti na vreme i bez ikakvih komplikacija.

U koliko se radi o stalnom i redovnom prevozu koji Vam je potreban na dnevnom,nedeljnom ili mesecnom nivuo,svakako mozete rezervisati svoje vozilo i termin koji Vam je neophodan.Dani u mesecu i vreme utovara i istovara,kao i uslovi transporta  koje zakazete sa nasom firmom ,bice maximalno ispostovani bez neprijatnih iznenadjenja kasnjenja. Vazno je napomenuti da se velika paznja obraca na osiguravanje samog tereta unutar vozila,kao i zastita kako bi se sva roba ili namestaj bezbedno transportovao na zeljenu adresu. Uslugu transporta mozete zakazati sa ili bez radne snage.

Cena prevoza pikapom varira od udaljenosti utovarne i istovarne adrese,kao i da li je za transport potrebna radna snaga ili ne. U koliko je potrebna,koja je spratnost i kolicina stvari.

Pri samom zakazivanju vazno je da ostavite neophodne podatke kako bi se selidba ili transport sto bolje organizovao :

  • Navesti utovarnu i istovarnu adresu,
  • Spratnost i postojanje lifta ili ne,
  • Kakav je prilaz da li ste u mogucnosti organizovati parking ispred objekta,
  • Dogovoriti adekvatno vreme kako bi se izbegle guzve u spicama
  • U koliko je potrebna radna snaga,nabrojati stvari koje se trebaju transportovati radi lakse organizacije i proracuna koliko je ljudi neophodno za obavljanje samog posla.

 

Vase je da nas kontaktirate a na nama da Vas zahtev sprovedemo u delo.Pridruzite se timu kojem su zadovoljni klijenti najveca motivacija