Najam fizičkih radnika Beograd

Home Usluge Najam fizickih radnika

Najam fizickih radnika

Najam fizičkih radnika za Vaše lične potrebe

 

 

  • Potrebno je da iz jedne prostorije vaseg stanu ili kuce prebacite namestaj u drugu?
  • Potrebno Vam je da komad namestaja koji ste kupili i koji su Vam dostavili unesete u stan?
  • Ili je potrebno da gradjevinski materijal koji ste porucili pretovarite ?
  • Imate svoje vozilo za selidbu ali su Vam potrebni fizicki radnici?
  • Najam fizičkih radnika za poslove - Beograd, Srbija

 

Razlozi i kombinacije za usluge najma fizickih radnika su brojne. Na Vama je da objasnite sta se od nas ocekuje, a na nama je da budemo na visini zadatka i opravdamo sva Vasa ocekivanja.

 

Najam fizičkih radnika za Vaše lične potrebe

 

Kada je najam fizickih radnika u pitanju,imamo strucno obucene ljude kako bi se svaki posao obavio na obostrano zadovoljstvo.Pored premestanja namestaja ,utovara i istovara, ponekad sama radna snaga nije dovoljna ako se susretnemo sa problemom recimo gabaritnog ormara koji se ne moze prosto pregurati sa jednog zida na drugi.U takvim situacijama demontaza i montaza je neophodna. U mesto razocarenja,dodatnih izdataka i trazenja montera kao i gubljenja vremena ,ovaj problem mozete resiti sa nasim timom koji ste vec angazovali.Pored najma fizickih radnika, u Ar-Box timu uvek mozete dobiti i usluge demontaze i montaze namestaja po vrlo povoljnim cenama. Pazljivo odabran tim koji pored svoje snage koriste svo svoje iskustvo koje su godinama sticali na terenu garantuje krajnje profesionalno obavljene usluge.

Najam fizickih radnika koriste kako privatna tako i pravna lica. Vrlo cesto za potrebe neke firme ,nasi momci uspesno obave zadatak opravdavajuci svo ukazano poverenje koje nam je ukazano. Bilo da je u pitanju utovar-istovar robe,namestaja, gradjevinskog materijala,utovar gabaritnih masina ili opet nesto drugo ,uvek smo tu za Vas.Razlozi i kombinacije za usluge najma fizickih radnika su brojne. Bilo koji posao da je u pitanju ,mozete angazovati nas uigran tim koji su obuceni profesionalci sa iskustvom. Nevažno je da li su Vam potrebni fizički radnici za poslove u Beogradu ili u bilo kom delu Srbije - AR Box je tu za Vas.

Nasi klijenti uslugu najma radne snage koriste i za ciscenje podruma,tavana kao i radionica ali i drugih prostorija. Uslugu mozete poruciti sa ili bez naseg transporta.Za ovu uslugu nas tim ce sav sut i nepotrban krs spakovati u dzakove i vas prostor osloboditi za druge potrebe koje su Vam potrebne. Za ovu vrstu usluge je najpozeljnije uraditi besplatnu procenu na terenu u skladu sa mogucnostima,ili ako imate problem sa nedostatkom vremena procenu uraditi preko Viber video poziva.

Cena najma radnika zavisi od posla koji je potrebno obaviti.Cena se kreira u dogovoru sa klijentima i moze biti odradjena satnicom ili po obavljenom poslu. Takodje na cenu utice i spratnost objekta kao i postojanje lifta ili ne.Uslugu najma radne snage naravno mozete angazovati u svim gradovima Srbije.

Najam radnika je vrlo trazena usluga i kao takvu je neophodno rezervisati makar dan ranije kako bi se posao organizovao na vreme.

 

Pri zakazivanju (najmu fizičkih radnika) vazno je ostaviti sledece podatke:

 

  • Adresa obavljanja posla
  • Koliko Vam je radnika potrebno
  • Opisati posao koji je potrebno uraditi
  • Dati informacije o spratnosti objekta kao i postojanju lifta ili ne
  • Potrebno vreme za obavljanje samog posla

 

Detaljne informacije kao i sam dogovor mozete dobiti pozivom naseg call centra koji Vam stoji na raspolaganju 24h / 7 dana u nedelji. Pridruzite se timu kojima su zadovoljni klijenti najveca motivacija. Postanite i Vi deo porodice  AR - BOX

POTREBNI FIZIČKI RADNICI

POTREBNI FIZIČKI RADNICI