Selidba firme kancelarije pravnih lica Beograd

Home Selidbe Selidba firmi

Selidba firmi

Selidba pravnih lica: firmi, kancelarija, pogona - Beograd Srbija...

 

Selidba firmi, kancelarija, pravnih lica uBeogradu i Srbiji  je delatnosti kojom se AR-Box redovno bavi i garantuje zadovoljstvo naših klijenata. Budite sigurni da ukoliko Nam ukažete poverenje isto ćemo opravdati a Vi ćete nas preporučiti Vašim poslovnim partnerima.

Selidba firme nije jednostavan posao i razlikuje se u mnogo faktora od selidbe fizičkih lica – stanova, kuća... Pri preseljaju firme, poslovnih prostora, fabričkih pogona... najvažnija je efikasnost i brzina.

Kod selidbe firme – pravnih lica u 90% slučajeva brzina je najvažniji faktor za odabir agencije za selidbe. Selidbe se veoma često završavaju vikendom kako posao firme koja se seli ne bi trpeo.

Bilo da selite jednu kancelariju ili čitavu zgradu u saradnji sa Vama ćemo selidbu tako organizovati da Vaš posao ne trpi. Poželjno je da jedan zaposleni koji poznaje sve procese rada u Vašoj firmi bude sa nama u toku selidbe ili da nam pre same selidbe objasni šta je ključno za Vaše poslovanje. Nevažno da li su to odredjeni kompjuteri ili mašine, važno je da ključne stvari budu preseljene prve kako Vaš posao ne bi osetio selidbu.

U našoj firmi rade profesionalci koji su obučeni i opremljeni za rukovanje kako sa osetljivim stvarima (kompjuteri, precizne mašine, umetnička dela...) tako i sa teškim mašinama  velikih gabarita.

U zavisnosti od potreba za selidbu angažujemo kombi ili kamionski prevoz. Sva naša vozila su ispravna a naši vozači profesionalci u svom poslu.

Ukoliko nas angažujete za selidbu Vaše firme ne morate razmišljati o kutijama, folijama i ostalom materijalu za pakovanje. AR-Box selidbe Vam obezbeđuje sav materijal potreban za pakovanje Vaših stvari po najpovoljnijim cenama.

 

Selidba Kancelarije u Beogradu Srbiji

 

Kod selidbi poslovnih prostora – kancelarija preporučujemo da svaki zaposleni bude tu na početku selidbe kako bi nam objasnio kako želi da spakujemo njegove stvari (sta je vazno, sta da bacimo...) i gde da ih raspakujemo u novoj kancelariji.

Ukoliko nama prepustite kompletnu organizaciju, AR-Box ima sistem obeležavanja kutija tako da će svaki radni sto, fascikla, registrator... biti tamo gde je bio u „staroj“ kancelariji.

Naš cilj je da po završetku selidbe Vaši zaposleni udju u nove kancelarije i nastave sa radom.

 

Koje firme AR-Box seli

 

U našoj firmi ne pravimo razliku izmedju selidbe malog poslovnog prostora i velike firme. Dovoljno je da Vam kažemo da smo firmu čiji se poslovni prostor prostirao na preko 2000 kvadratnih metara preselili za jedan vikend. U ponedeljak su zaposleni došli na novu adresu i nastavili sa radom

 

Selidba Firmi – poslovnih prostora se vrši u nekoliko koraka:

 

  • Besplatna procena – Dolazak u Vašu firmu, pregled stvari planiranih za seidbu i davanje procene vremena i cene
  • Obeležavanje – Pre pakovanja se vrši obeležavanje i slaganje kutija
  • Pakovanje – Pakovanje kutija, raskalpanje nameštaja, zaštita osetljivih stvari...
  • Utovar – Pravilno slaganje spakovanih stvari u tovarne prostore vozila
  • Transport  – Prevoz robe na novu adresu
  • Istovar – istovar stvari i postavljanje na mesta gde Vi želite

 

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

 

Kada se vrsi preseljaj poslovnih prostora, firmi, pogona... uvek se pojavi mnogo stvari koje više nisu potrebne. Iskoristite priliku i rešite se viška stvari. AR-Box Selidbe će za Vas sve nepotrebne stvari odvesti na otpad.

 

Selidba firmi, kancelarija, pravnih lica

 

Selidba firme cena

 

Kompletan cenivnik naših usluga možete videti ovde

Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centar.