Akcije popusti selidbe Beograd

Home Selidbe Akcije popusti

Akcije popusti

SELIDBE BEOGRAD AKCIJA

 

 

 

Za sve svoje verne klijente, ali i one nove koji odluče da našem timu ukažu poverenje, spremili smo posebne pogodnosti u okviru samih popusta.  

 

BESPLATNA DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA U SELIDBI

 

Za uzvrat nas možete zapratiti na Facebook i Instagram profilu i napisati svoje iskreno iskustvo.

Jedna od najtraženijih usluga posle selidbe jeste demontaža i montaža nameštaja.  Vrlo čest problem u selidbama stvaraju komadi nameštaja koji se zbog svojih gabaritnih dimenzija ne mogu preseliti od tačke A do tačke B u jednom komadu.  Tada je demontaža na utovarnoj a kasnije i montaža na istovarnoj adresi neizbežna. 

U timu Ar-Boxa postoje posebno obučeni radnici za svaku oblast u selidbi ali i majstori svog zanata.  Tako da u našem timu za ovu vrstu usluge imamo stolare koji su isključivo zaduženi za demontažu i montažu vašeg nameštaja.  

Kako za ovaj tako i za svaki drugi segment ovog posla, od izuzetno velike važnosti je da angažujete ljude od poverenja i iskustva. Ljude kojima ovo jeste glavna delatnost i koji će Vaše poverenje opravdati u potpunosti.  

Ovom akcijom smo odlučili da svojim klijentima izadjemo u susret i rasteretimo ih dodatnog izdatka za demontažu i montažu nameštaja koji može predstavljati pozamašnu svotu novca, pogotovo ako govorimo o američkim i trokrilnim plakarima.

Naravno u demontažu i montažu nameštaja spadaju sve vrste nameštaja i stvari od drveta i metala koji se mogu rasklopiti i skolpiti. Od kuhinja, stolova radnih i trpezarijskih do singl i bračnih kreveta, ali i jednokrilnih,  dvokrilnih i trokrilnih plakara.

U koliko se odlučite da svoje poverenje ukažete našem timu i angažujete za potrebe Vaše selidbe, bićete oslobodjeni svih trošaka demontaže i montaže nameštaja i ovu vrstu usluge dobićete gratis.

 

 

USLOV KORIŠĆENJA OVE AKCIJE:

 

Iskrena preporuka i iskustvo zadovoljnih klijenata jeste naša najbolja reklama zahvaljujući kojoj uspevamo da poslujemo duži niz godina i uspešno poslujemo pored mora konkurencije. Iz tog razloga, odlučili smo da našim klijentima damo mogućnost i podstaknemo ih da svoje iskustvo u poslovanju sa Ar-Boxom podele i sa drugima. Ljudska reč znači mnogo više i daleko je skupocenija od bilo koje TV reklame. Za korišćenje ove akcije potrebno je da nas zapratite na nasem Facebook ili Instagram profilu i napišete svoje iskreno iskustvo posle realizovanog posla .

Tim Ar-Boxa je dobro uvežban tim koji duži niž godina posluje na celoj teritoriji Srbije a najviše na samoj teritoriji Beograda. Veliko iskustvo sticano godinama rezulltira besprekorno završenim poslovima opravdavajući svo poverenje ukazano od strane naših klijenata.

Pored same selidbe demontaže i montaže nameštaja koje možete realizovati angažovanjem našeg tima,  takodje možete zakazati i druge vrste usluga :

- Molerski i gipsani radovi

- Mašinsko pranje svih vrsta podova

- Dubinsko pranje nameštaja

- Dubinsko pranje enterijera automobila

Pozivom našeg call centara  možete se detaljno raspitati o svakoj vrsti usluge kao i same cene. Pri pozivu je neophodno da što detaljnije date opis usluge koja Vam je potrebna ali i naglasiti posebne zahteve ukoliko ih imate.  Naravno ukoliko Vam je lakše uvek možete zakazati svoju besplatnu procenu izlaskom naših ljudi na teren gde će Vam odmah posle procene dati i ponudu.

Pridružite se timu kojem su zadovoljni klijenti najveća motivacija.  24/7 na celoj teritoriji Srbije.  Ar-Box transport i selidbe

 

SELIDBE BEOGRAD AKCIJA