Transport robe za firme u Beogradu

Home Prevoz Transport robe za firme

Transport robe za firme

Transport robe za firme - pravna lica

 

 

U okviru nase ponude vrsimo i usluge  transporta robe za mikro mala i srednja preduzeca, kako na teritoriji Beograda tako i sire.

Ako su Vam vazni pouzdani saradnici koji ce Vas dogovor uvek ispostovati,kao i Vase dragoceno vreme,a pritom dobiti povoljnu ponudu na koju cete moci uvek racunati, onda ste na pravom mestu.

Znamo da je na vreme zavrsen posao,bez dodatnih komplikacija i kasnjenja ,neophodan uslov dobrog poslovanja.Zato je vazno da za svoje partnere u ovoj svakodnevnoj trci dobro i pazljivo izaberete.

Pored specijalizovanog,ozbiljnog i odgovornog tima koji Vam stoji na raspolaganju,mozemo se pohvaliti i razlicitim vrstama i velicinama vozila koje mozete angazovati za svoje potrebe. Od pikap prevoza,komija raznih velicina, pa sve do kamioskih tura kao i slepera.

Kada govorimo o transportu robe za firme na teritoriji  Beograda pa i cele Srbije ,nas tim se potrudio da pripremi posebne pakete pogodnosti za nase stalne klijente,kako za mala tako i sredja preduzeca. O detaljima paketa pogodnosti mocicete se vise informisati kontaktom naseg call centra.

 

 

Transport robe za firme

 

Nasim klijentima smo ostavili mogucnost izbora:

- angazovanja samog transporta

- transporta sa fizickim radnicima

- ili angazovanje samo fizickih radnika

 

Cena usluga naravno moze zavisiti od vise faktora :

- vrste robe koja se prevozi

- same kolicine robe,

- ivrste vozila koje Vam je potrebno za prevoz robe

- udaljenost utovarne i istovarne adrese

- kao i da li je potrebna usluga radne snage ili ne.

 

U koliko teret ili roba za koju je potrebno obaviti prevoz,osetljiva i lomljiva,sa nasim timom mozete se dogovoriti oko dodatne zastite.U zavisnosti od predmeta koje je potrebno zastititi,nas tim ce znati kojim materijalom i na koji nacin zastititi Vasu robu.Takodje ce se organizovati i specijalna zastita unutar tovarnog dela kako se predmeti ne bi pomerali unutar vozila u toku voznje.

Tokom dugogodisnjeg rada u ovom poslu i samog prevoza za firme,prosli smo kroz razno razne situacije i stekli iskustvo koje se samo radom i moze steci.

Svojim klijentima nudimo mogucnost redovnog angazovanja nasih usluga.Bilo da su Vam nase usluge potrene na dnevnom ,nedeljnom ili mesecnom nivou.Jedino sto je potrebno da uradite ,jeste da pozivom naseg call centra zakazete svoje stalne termine , bez potrebe stalnog potvrdjivanja . Pri samom zakazivanju iznecete Vase zahteve u vezi samog prevoza robe,a na nama je da ih sprovedemo u delo,pruzajuci vam kvalitetnu uslugu po najpristupacnijoj ceni.Zagaranovano postovanje svakog dogovora, vreme utovara i istovara kao i osiguranje samog tereta tokom prevoza robe.

Za svoje zaposlene koji su ujedno i samo lice ove firme,birali smo samo sposobne i odgovorne ljude.Odane svom poslu koji savesno i temeljno rade svoj posao.Svako od njih je predan i pouzdan,tako da i ova zajednica iz godine u godinu neprestano raste upravo zahvaljujuci njima.Zadovoljni klijenti su njihova najveca motivacija,a na Vama je ostalo da se i sami uverite u to.

POTim Ar-Box Vam stoji na raspolaganju za prevoz robe  24/7 na celoj teritoriji Srbije. Kontaktirajte nas call centar i raspitajte se o svim informacijama koje su Vam potrebne .Uverite se i sami.

 

Transport robe za firme u Beogradu i Srbiji