Cene selidbe beograd cenovnik

HomeCenovnik

Cenovnik

Cene selidbe - Beograd, Srbija, Inostranstvo - cenovnik

 

 

Cene su informativnog karaktera I mogu zavisiti od prilaza objektu,spratnosti,postojanju lifta ili ne.U zavisnosti od okolnosti moguce su korekcije cena.Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centar.

 

Pikap prevoz 2,000.oo RSD u gradu
35 RSD/km van grada
Kombi prevoz 2,500.oo RSD u gradu
40 RSD /km van grada
Kombi prevoz veći maxi 3,000.oo RSD u gradu
45 RSD /km van grada
Kamionski prevoz 5.000.oo RSD u gradu
55 RSD/km van grada

 

Pikap prevoz + radna snaga od 1,000 do 1,500 RSD po radniku
Kombi selidba + radna snaga od 1,500 do 2,500 RSD po radniku
Kombi Maxi selidba + radna snaga od 1,800 do 3,000 RSD po radniku
Selidba kamionom + radna snaga od 2,000 do 3,000 RSD po radniku

 

 

CENOVNIK - NAJAM FIZICKIH RADNIKA

 

Cena najma radnika može biti odredjena satnicom ili dnevnicom, i zavisi od same vrsta posla kao i količini nameštaja ili robe koji je potreban za transport. Za detaljne informacije kontaktirajte call centar.

Cene su informativnog karaktera i mogu zavisiti od prilaza objektu, spratnosti, postojanju lifta ili ne. U zavisnosti od okolnosti moguće su korekcije cena. Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centar.

 

 

CENA - DEMONTAZA I MONTAZA

 

Demontaza bracnih i singl kreveta od 500 do 800 RSD
Demontaza klik-klak kreveta   700 RSD
Demontaza ugaone garniture   500 RSD
Demontaza radnih stolova   od 500 do 700 RSD
Demontaza trokrilnog ormara   od 1,500 do 2,000 RSD
Demontaza dvokrilnog ormara od 1,000 do 1,500 RSD
Demontaza americkih i ugradnih plakara Na upit

 

CENOVNIK  - MATERIJAL ZA PAKOVANJE

 

Kartonske kutije 60x40x40 150 RSD /kom
Pucketava folija 60cmx50m 50 RSD/1m
Strec folija  zastita po komadu namestaja 500 RSD
Selotejp trake 48mm x 50 m 100 RSD

 

CENE - TRANSPORT ROBE ZA PRAVNA LICA :

 

Pikap prevoz

do 30 km u oba pravca 2,000 RSD
Redovno angazovanje do 30 km u oba pravca Minimum 4 puta / mesecno
6,000 RSD
     
Kombi prevoz do 30 km u oba pravc 2,500 RSD
Redovno angazovanje do 30 km u oba pravc Minimum  4 puta / mesecno
8,000 RSD
     
Maxi kombi prevoz do 30 km u oba pravc 3,000 RSD
Redovno angazovanje do 30 km u oba pravc Minimum  4 puta / mesecno
10,000 RSD
     
Kamionski prevoz do 30 km u oba pravc 4,500 RSD
Redovno angazovanje do 30 km u oba pravc Minimum 4 puta /mesecno
16,000 RSD

 

CENA TRANSPORTA ROBE I NAMEŠTAJA

 

Cena transporta (samo prevoz), tu je situacija uvek jasna. Svako transportno vozilo ima svoju fixnu cenu za selidbe u centru grada, cenu za periferiju grada, kao I fixnu cenu po km van grada. Razlika je jedino u vozilu koje angažujete, u koliko imate manje stvari ili robe za transport ili selidbu, naravno uzećete manje transportno vozilo i time smanjiti trošak. Tu se često naši klijenti zbune jer sami ne mogu proceniti koje vozilo je potrebno. Zato pri zakazivanju termina za selidbu, u koliko date tačan popis stvari, naš tim će moći da proceni koje je vozilo potrebno za transport.

Za selidbu u samom centru grada neophodno je znatiI ponešto o samom zakonu kretanja teretnih vozila ulicama grada..Tako je recimo potrebno informisati klijente da postoji zabrana kretanja teretnih vozila veca od 3,5T u samom centru grada. U tim slučajevima se se angažuju manji kamioni do 3,5 T ili produžena kombi vozila koja su takodje ukupne mase nosivosti do 3,5T. To su sve informacije koje možete dobiti pozivom našeg call centra gde pored same cene, mozete dobti I detaljnu organizaciju same selidbe prilagodjenu Vašim potrebama.

 

CENOVNIK NAJMA FIZIČKIH RADNIKA U SELIDBI

 

Uz cenu vozila koje angažujete u ovom slučaju se dodaje cena fizicke radne snage (cena po radniku). Cena moze biti formirana po satu, dnevnici ili obavjenom poslu. Takodje na cenu utice broj radnika koji Vam je potreban, taj faktor se odredjuje prema količini nameštaja ili robe koje je potrebno preseliti kao I potreban br radnih sati da se posao realizuje. U firmi Ar-Box radnu snagu možete angažovati i bez obaveze angažovanja naših vozila za selidbe i transport.

 

SPRATNOST I POSTOJANJE LIFTA ILI NE

 

Na cenu selidbe utiče i spratnost objekta koji se seli kao i postojanje lifta ili ne. Tako da cena selidba stana (u prizemlju) / prizemne kuće i recimo selidba stana sa 3.ili 4. sprata bez lifta nemoze biti ista.

Situacije se mogu razlikovati. Moze se desiti da na jednoj adresi jeste sprat sa liftom a na drugoj adresi spratovi bez lifta. U većini slučajeva to je moguće kompenzovati na druge načine i formirati najpovoljniju cenu tako da ni jedna strana ne bude oštećena.

 

PRILAZ OBJEKTU

 

Prilaz objektu kao i osiguranje parking mesta je izuzetno važna stavka pri organizaciji selidbe ali I formiranju same cene. Složićete se da parking mesto neposredno ispred samog objekta znatno ubrzava sam proces selidbe ali takodje i olakšava radnicima realizaciju selidbe. Što je parking bliže ulazu objekta, manje vremena je potrebno za utovar/istovar, samim tim je i cena usluge povoljnija.

 

Mi smo tu da svojim klijentima omogućimo najkvalitetnije usluge po najpristupačnijim cenama kompenzujući situacije i mogućnosti koje smo stekli godinama rada.

Za sva dodatna pitanja o cenama kao i organizaciji selidbe i transporta, najmu vozila i najmu fizickih radnika, kao i drugih usluga, uvek se mozete detaljno informisati pozivom naseg call centra koji Vam stoji na raspolaganju 24/7.