Selidba Banovo Brdo - Beograd

Home Blog Selidba Banovo Brdo

Selidba Banovo Brdo

Selidba na Banovom Brdu - Beograd

 

Banovo brdo je priznaćete jedinstveni spoj gradskog života i prirode.Naselje funkcioniše kao grad unutar grada, što znači da obiluje svim potrebnim mestima za normalan život ali i razonodu. Iz našeg iskustva, Banovo Brdo postaje sve češći izbor mladih koji se opredeljuju na porodičan život i to sa razlogom.

Tim Ar-Boxa ima svoje stalne zadovoljne klijente i često pruža svoje usluge na Banovom Brdu, neki od njih su:

 • Pikap selidbe
 • Kombi selidbe
 • Kamionske selidbe
 • Demontaža i montaža nameštaja
 • Dostava kutija i materijala za pakovanje
 • Pakovanje stvari
 • Molerski i gipsani radovi
 • Mašinsko pranje
 • Pikap selidbe

 

Pikap selidbe su izuzetno rešenje za transport manje količine stvari ili nekog komada bele tehnike. Manje transportno vozilo svakako je manje zahtevno u mnogim pogledima, samim tim je i cena ovim vozilom vrlo pristupačna. Pikap selidbe na Banovom Brdu su posebno pogodne za selidbe studentima koji nemaju puno stvari,a za koje smo pripremili posebne vrste pogodnosti.

 

Selidba Banovo Brdo

 

 

Kombi selidbe na Banovom Brdu

 

Od gore navedenih usluga, najčešće tražena usluga jeste kombi selidba. Kombi prevoz zbog svoje široke namene se može koristiti za transport različitih vrsta tereta. Od transporta nameštaja za fizička lica do transporta gradjevinskog materijala ali i kancelarijskog nameštaja za pravna lica. Vrsta vozila potrebna za selidbu se odredjuje na osnovu popisa stvari koji  je potrebno da imate kod sebe prilikom zakazivanja besplatne procene ili telefonskog razgovora sa call operaterom.

 

Demontaza i montaza namestaja na Banovom Brdu

 

Ova vrsta uluge posle kombi prevoza je druga najtraženija usluga gledano sa naše strane.Vrlo često se u selidbama susrećemo sa komadima nameštaja koji zbog svojih gabarita ne mogu biti transportovana kao takva . Jedino rešenje u takvim slučajevima jeste demontaža i montaža na istovarnoj adresi. Timu Ar-Boxa ova usluga ne predstavlja nikakav problem s'obzirom da je tim pažljivo obučen i sastavljen za različite potrebe naših klijenata. Takve komade nameštaja na licu mesta ce se demontirati, zaštititi i bezbedno transportovati gde ce se na licu mesta na istovarnoj adresi montirati a svojim klijentima obezbediti nesmetno dalje raspakivanje posle sselidbe.

 

Materijal za pakovanje

 

Materijal za pakovanje je takodje neizostavni deo u svakoj selidbi. Odlučivši da svojim klijentima maximalno izadjemo u susret i olakšamo im sam proces selidbe, potrudili smo se da sve vrste usluga obezbedimo na jednom mestu. Materijal za pakovanje Vam može biti dostavljen na adresu onoliko dana pre selidbe koliko Vam je potrebno.Tako i pored drugih usluga Ar-Boxa ovde mozete poruciti i sav materijal za pakovanje :

 • kutije
 • steč folija
 • pucketava folija
 • selotejp trake

 

Pakovanje

 

U koliko ste zauzeti ,zbog posla kao i drugih obaveza, nemate vremena za pakovanje svoga doma ili kancelarijskog prostora, kod nas možete poručiti i ovu vrstu usluge. Vodeći racuna o Vašim vrednostima, tim Ar-Boxa će sve predmete zaštititi i upakovati u posebno obeležene kutije čime će Vam znatno olakšati ali i ubrzati sam proces raspakivanja.

Za sve dodatne informacije možete se informisati na našem sajtu ili pozivom call centra koji Vam stoji na raspolaganju 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Kompletan cenivnik naših usluga možete videti ovde

Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centar.