Selidbe Novi Beograd

Home Blog Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd

Selidbe na Novom Beogradu

 

Novi Beograd je jedan od najvećih naselja u našem Beogradu. Samim tim vrlo često poslujemo sa našim ali i novim klijentima koji se odluče da nam ukažu poverenje na toj teritoriji. S'obzirom da je Novi Begrad prostrano naselje sa uredjenim širokim ulicama koje nam značajno olakšavaju selidbu, svojim klijentima smo obezbedili specijalne pogodnosti i popuste. Bez obzira na brojne solitere i visoku spratnost, skoro svi poseduju teretne liftove što nam daje mogućnost da svojim klijentima damo i niže cene selidbe i transporta robe.

Pored selidbe i transporta robe i nameštaja, u firmi Ar-Box možete poručite sve vrste usluga vezane za samu selidbu.

 

Demontaža i montaža nameštaja


Demontaža i montaža nameštaja u selidbi je vrlo česta potreba. Zbog gabarita nekog komada nameštaja često je neophodno uraditi i ovu vrstu posla. Uigran tim Ar-Boxa su odlično obučeni ljudi iza kojih stoje godine iskustva i koji stoje iza svog rada. Izaberite da svoje poverenje poklonite ljudima koji ce to znati i da cene.

 

Pakovanje stavri za selidbu


Pakovanje stavri za selidbu može biti doista dug i mukotrpan posao . Našem timu možete poveriti ovaj deo posla i pritom sebe poštedeti nepotrebnog stresa i gubitka vremena.  S'obzirom da je to naš posao, koji smo nebrojano puta realizovali na obostrano zadovoljstvo, budite sigurni da će vaše stvari biti spakovane po redu u uredno obeleženim kutijama kako bi ste se što lakše i brže raspakovali.

 

Zaštita nameštaja u selidbi na Novom Beogradu


Zaštita nameštaja u selidbi je izuzetno važna stvar, bilo da je u pitanju stilski nameštaj, tehnika, nameštaj visokog sjaja, predmeti staklenih površina, itd.  Važno je znati pravilno obezbediti stvari kako pri utovaru i istovaru stvari, tako i pri samom transportu unutar vozila. Ar-Box je tim kojem su zadovoljni klijenti najveća motivacija. Samim tim trudimo se da svaku selidbu obavimo sa najvećom pažnjom ceneći poverenje naših klijenata koje su nam ukazali. Preporuka zadovoljnog klijenta je za nas najveći uspeh.

 

Najam fizičkih radnika


Najam fizičkih radnika može biti neprijatno iskustvo ukoliko svoje poverenje ukažete nestručnim licima. Kako izabrati pravu firmu za selidbu? Kako izabrati  ljude od poverenja? Odgovor je LAKO.  Ukažite svoje poverenje ljudima iza kojih stoje godine iskustva, firmu koja svoja dela dokazuje slikama i video materijalom. Tako ćete biti u mogućnosti da delić njihovog rada vidite i pre samog angažovanja.

 

Kada govorimo o selidbama na Novom Beogradu, na ovoj teritoriji se selidbe mogu obavljati pikap vozilima, manjim kobi vozilima, maxi produženim vozilima ali i kamionima od 3, 5T do 6T.  U zavisnosti od Vaših potreba, u mogućnosti ste da angažujete različite vrste vozila kojima ćete biti u mogcnosti da uspešno realizujete svoje poslove po najpovoljnijim cenama.

 

Cenovnik selidbi - Novi Beograd

 

Kompletan cenivnik naših usluga možete videti ovde

Za detaljne informacije, molimo Vas kontaktirajte call centar

 

Selidbe na Novom Beogradu