Selidbe Stari Grad Beograd

Home Blog Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad - Beograd

 

Kompanija za selidbe Ar-Box poseduje veliko iskustvo u transportu i selidbama na teritoriji Starog grada. Kako za fizička,  tako i pravna lica.

Stari grad (Beograd) može biti jedan od najproblematičnijih teritorija za selidbu ukoliko se angažuju nestručna lica. Selidba ne znači puko prebacivanje nameštaja sa jedne adrese na drugu. Neophodno je odredjeno znanje ali i iskustvo u ovoj vrsti posla. Kako zaštititi odredjenu vrstu nameštaja,  ukoliko je potrebna demontaža i montaža kako rukovati istim da ne bi došlo do oštećenja,  neophodno je znati kako osigurati teret unutar vozila i na kraju ga bezbedno transportovati.

Pored izrade samog plana za selidbu,  neophodno je i dobro poznavanje pravila saobraćaja u toj zoni,  o kretanju teretnih vozila kao i jednosmernim ulicama,  ali i mogućnosti zadržavanja na odredjenim punktovima ili ne.

Naše dugogodišnje iskustvo u ovom poslu,  kao i brojne selidbe koje smo obavili na teritoriji Starog grada,  za fizička ali i pravna lica, kako one manje tako i zaista velike selidbe, omogućava nam da maximalno izadjemo u susret Vašim potrebama i Vašu selidbu organizujemo i realizujemo u potpunosti, bez nepredvidjenih situacija.

Nije na Vama da razmišljate o jednosmernim ulicama i parking mestima. Odlično uigran tim Ar-Boxa, izlaskom na besplatnu procenu, osmotriće sve prilaze objektu i isplanirati selidbu do najsitnijeg detalja, kako bi sve prošlo u najboljem redu.

 

Selidba kombijem ili kamionom u starom gradu

 

Selidbe Stari grad, ova teritorija nije najpogodnija zona za teretne kamione veće od 3, 5T. Verovatno ste i sami primetili da veliki kamioni nikada ne prolaze centrom grada. Iz tog razloga najveći broj selidbi je realizovan maxi produženim teretnim kombi vozilima čija se zapremina utovarnog dela ne razlikuje mnogo od manjeg kamiona od 3, 5T, sa čim se rešava i veliki problem samog parking mesta koji može predstavljati veliki problem.

Nemojte brinuti, naš tim će izračunavajući razdaljinu utovarne i istovarne adrese, dati par najpraktičnijih predloga za selidbu, od kojih Vi možete izabrati onaj koji Vama najviše odgovara.

Bilo da je selidba na Starom gradu, transport robe ili paketa, za pravna ili fizička lica, uigran tim Ar-Boxa stoji Vam na raspolaganju 24/7 na celoj teritoriji Srbije. Uz sam transport teretnim vozilima kao i najam fizičke radne snage, možete poručiti i usluge demontaže i montaže Vašeg nameštaja, kao i zaštitu stilskog nameštaja ali i staklenih površina. Zaštitu nameštaja kožnih garnitura i komada nameštaja visokog sjaja.

Potrudili smo se da svojim klijentima omogućimo sve vrste usluga vezane za selidbu na jednom mestu. Tako da kod nas po povoljnim cenama možete poručiti i kutije za pakovanje kao i selotejp trake, ili se možete odlučiti da komplaten posao pakovanja prepustite nama 

Na Vama je da odlučite,  a na nama da Vaš plan sprovedemo u delo.

 

Cena selidbe Stari Grad

 

Kompletan cenivnik naših usluga možete videti ovde

Za detaljne informacije ,molimo Vas kontaktirajte call centa

 

Selidbe Stari Grad