Selidbe kamionom Beograd

Home Blog Selidbe kamionom

Selidbe kamionom

Selidba kamionom - Beograd, Srbija, inostranstvo

 

Kao i sve firme za selidbe i ArBox selidbe poseduje kamione koji su Vam na raspolaganju za Vašu selidbu.

Ukoliko naši kamioni za selidbe ne odgovaraju Vašim potrebama imamo uspešnu saradnju sa prevoznicima tako da ćemo sigurno odgovoriti na sve Vaše zahteve. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kamione nosivosti od 1,5 – 6 tona. U zavisnosti od Vaših potreba izabraćemo vozilo koje najbolje odgovara Vašim potrebama.

Pre selidbe naše osoblje će izaći na teren i ponuditi Vam kamion koji će najefikasnije obaviti selidbu.

Naši kamioni su opremljeni sa svom potrebnom opremom za bezbedan transport Vaših stvari i uspešnu selidbu.

Ukoliko Vam je potrebna selidba gabaritnih stvari angažujte naše kamione i dozvolite nam da Vam pokažemo zašto nas ljudi preporučuju svima.

Ne moramo Vam govoriti da su kamioni mnogo praktičniji za selidbu od pikap i kombi vozila zato što poseduju mnogo veći tovarni prostor. Kamionom se selidba obavi brže i kada je to moguće uvek koristimo kamione. Ukoliko uslovi u saobraćaju, parking mesta, neprohodne ulice... onemogućavaju prvoz kamionom koristimo kombi vozila.

 

Selidbe kamionom

 

 

Zašto odabrati naš kamionski prevoz

 

AR-Box selidbe je porodična firma koja se razvija, napreduje i kojoj je mušterija na prvom mestu. Nama je preporuka klijenta mnogo važnija nego velikim firmama koje poslove selidbe obavljaju rutinski. Mi dajemo sve od sebe da se Vaše stvari ne oštete i da Vi budete prezadovljni našom uslugom.

Mi Vam nudimo:

 • Ispravna, dobro održavana i čista vozila
 • Komplatan prateći materijal za pakovanje Vaših stvari
 • Iskusne radnike
 • Iskusne vozače
 • Najbolje cene kamionskog prevoza i selidbi

 

Ne dozvolite da Vas neko prevari, ne ispoštuje dogovor, ošteti Vam stvari... U današnje vreme interneta i dostupnosti informacija takve stvari ne bi smele da se dešavaju.

Procena selidbe je besplatna kod većine agencija, pozovite više agencija, upoznajte firmu – ljude, vidite šta Vam nude pa sami odlučite.

Mi samo tražimo da nas kontaktirate, upoznate i nas kako bi Vam dali besplatnu procenu - najbolju ponudu Vaše selidbe kamionom.

 

Prevoz kamionom selidbe i transport 00-24h

 

Kako je i naš moto da je klijent uvek u pravu nudimo Vam kamionski prevoz kada to Vama odgovara 00-24h vikendima, praznicima... Naše radno vreme se završava kada uspešno završimo Vašu selidbu kamionom.

 

O usluzi selidba kamionom

 

Kamioni koje koristimo u selidbama mogu se iskoristiti za sve vrste selidbi, transporta robe, gabaritnih stvari... Naši kamioni su opremljeni (u zavisnosti od potrebe) sa svim neophodnim elementima da bi Vaša selidba – transport protekli bez ikakvih problema.

Možete biti 100% sigurni da su sve vaše stvari bezbedne, dobro osigurane u tovarnom prostoru i da sa rukuju profesionalci koji su taj posao odradili uspešno mnogo puta.

Usluga kamionskog prevoza se preporučuje kod većih selidbi, stvari većih gabarita koje ne mogu biti smeštene u kombi vozila, selidbi većih poslovnih prostora...

 

Ljudstvo koje se angažuje pri selidbama:

 • Nadzorni organ koji procenjuje, organizuje, kontroliše
 • Iskusni vozači koji su odradili veliki broj selidbi
 • Radnici za nošenje, utovar – istovar stvari

 

Po potrebi za selidbu kamionom se angažuju i radnici za:

 • Raskalapanje i sklapanje nameštaja
 • Molersko gipsarski radove
 • Generalno čišćenje prostora iz koga ste se iselili ili u koji se useljavate

 

Vozači za kamionski prevoz – koji upravljaju našim kamionima su sa iskustvom preko deset godina u prevozu kamionom. Svi vozači su pouzdani i tačni.
Radnici za utovar i istovar robe – su obučeni za demotažu i montažu Nameštaja. Svi imaju višegodišnje iskustvo.
Na kraju, nevažno je da li Vam je potrebna selidba transport kamionom u Beogradu, Srbiji, inostranstvu - AR-Box je tu da ostvari Vaše želje po najpovoljnijim cenama.