Dodatni posao potrebni fizicki radnici za rad u Beogradu

HomePOTREBNI FIZIČKI RADNICI

POTREBNI FIZIČKI RADNICI

POTREBNI FIZIČKI RADNICI ZA RAD U BEOGRADU

 

 

Potreban Vam je dodatni posao? Par dana u nedelji, ili možda svih pet dana nedeljno? Nema problema, možete se pridružiti timu Ar-Boxa i osigurati povećanje svoje zarade na način koji Vama odgovara.

Ar-Box sarađuje sa dosta velikih firmi koji redovno ili povremeno angažuju dodatnu radnu snagu naše firme. S’obzirom da Ar-Box pored selidbi i transporta,kao i drugih vrsta usluga, nudi i uslugu najma fizičkih radnika za pravna lica, sada smo u mogućnosti da našim sugrađanima ponudimo i mogućnost dodatne zarade povremenim ili redovnim angažovanjem, u zavisnosti od Vaših potreba.

Poslovi za koje angažujemo radnike su uglavnom manuelni i ne zahtevaju neko posebno iskustvo ili znanje. Svakako se vrši kraća obuka pre početka obavljanja posla gde se detaljno objasni i prođe kroz svaki segment posla.

Na ovakvim poslovima mogu raditi omladinci kao i naši sugrđani u srednjoj dobi, nezaposlena ali i zaposlena lica koja sebi žele da  obezbede dodatne prihode.

S’obzirom da je u pitanju povremeno angažovanje radnika, par dana nedeljno, (broj radnih dana se moze dogovoriti,minimum 3 i maximum 5), obavezno je sklapanje ugovora o delu izmedju firme Ar-Box i radnika koji bi u buduće bili angažovani od strane naše firme.

Ugovor o delu svrstan je u posebno poglavlje Zakona kojim je regulisan rad van radnog odnosa, obavljanje poslova po ovoj vrsti ugovora predstavlja radno angažovanje van radnog odnosa. Samim tim, lica koja već jesu u radnom odnosu, nesmetano mogu biti angažovana po ovakvom modelu ugovora.

Trenutno, za potrebe naše firme potrebni su nam radnici za rad u noćnoj smeni u magacinu brze pošte. Broj radnih dana se može dogovoriti, i isplata se vrši na mesečnom nivou. Dnevnica iznosi 3.000,oo din. Prijave za posao se vrše pozivom na navedeni broj telefona gde ćete posle razgovora sa našim rukovodiocem dobiti dalje instrukcije. Posle obavljenog razgovora sa predstavnicima naše firme, neophodni uslovi za sklapanje ugovora su da posedujete ličnu kartu kao i da imate otvoren žiro račun u bilo kojoj banci. Ukoliko nemate otvoren račun u banci, možete ga otvoriti u najbližoj banci pre potpisivanja ugovora.

Sve informacije možete dobiti pozivom na:

+381603020337